Hihetetlen....

2011.07.17. 19:02

Tegnap rettenetesen sokkoló napom volt, szó szerint leesett az állam:

Minden évben van egy rendezvény, amikor az itteni Trent vállalatok (több is van, ehhez tartozik a Tesco által működtetett Star Bazaar) összegyűlnek és egy gálán mindenféle díjátadások és beszédek vannak. Tegnap volt az idei ünnepség és muszáj írnom róla, mert ilyet még nem láttam.

Kibéreltek egy órási hodályt, ahova befért a szerintem közel 2000 ember (rengetegen voltak). A meghívóban az volt hogy smart casual = sportosan elegáns, ennek megfelelően az összes külföldi (vagyis mi 6-an) megérkeztünk farmerban...a többi 1994 fő talpig díszben jelent meg :-) ők vagy nem kaptak meghívót, vagy nem értették meg az öltözködési útmutatót. Na sebaj, szerencsére vaksötét volt a teremben, kivéve a színpadot, ahol az előadások mentek. Minden leányvállalat igazgatója mondott pár szót, és az ünnepségen persze részt vett Noel Tata meg az édesanyja, a nagy TATA család képviselői. Azt hogy a mikrofonok összevissza működtek nem is mondom, de sorolom az érdekességeket:

1. volt egy kisfilm a cégről, ami fotókon keresztül bemutatja az összes fajta üzletet amit a Trent/Tata cég csinál: Landmark, Star Bazaar, Zara, Sisley, Westside stb...na ezt összesen 3-szor néztük meg, mert mindig amikor nem volt mivel kitölteni az idő akkor levetítették :-)

2. Volt egy felszólaló, aki valami elnökségi tag a cégnél és nemrégiben megjelent egy könyve az üzleti sikerességről...és most jön a poén: elmondott egy történetet egy emberről, aki az akaratereje segítségével jutott a csúcsra...és ez nem más mint TAKÁCS KÁROLY MAGYAR sportlövész!!! :-)

http://hu.wikipedia.org/wiki/Tak%C3%A1cs_K%C3%A1roly

Takács Károly történe röviden annyi, hogy jobb kezes sportlövész volt, de egy gránát felrobbant a kezében és ezért majdnem vége lett a karrierjének, de aztán megtanult bal kézzel is lőni és a következő évben az olimpián bajnok lett!! A magyarok mindenhol ott vannak, de azt kell mondjam lehidaltam hogy pont egy magyar emberrel példálózik a 'nagy' Tata cégvezető / író :-) 

Idemásoltam egy képet a kivetítésről, csak hogy higgyetek a szemeteknek:

https://picasaweb.google.com/116104505973733950679/DropBox?authkey=Gv1sRgCIvxvJHip-WM-wE#5630365019056088866

3. Az este folytatódott és még három érdekes dolgot mesélnék el róla....ebből az első hogy konkrétan 80 díjat adtak ki...ezt nem is kommentálom....rohadt hosszú volt :-)

4. Volt két táncelőadás, az egyik négyfős lánycsoport, a másik egy nagyobb csapat (ők voltak a Star Bazaarból a kollégáim)...na itt a négyfős csapat egy olyan táncot produkált ahol csodával határos módon úgy tudtak mozogni a lányok hogy mindegyiknek sikerült magát függetleníteni a zenétől!!! nem viccelek, a ritmusalap senkit nem zavart, de a csúcs az a lány volt aki kb 10másodperc fáziskésében volt, mert nem tudta a lépéseket így minden csak lemásolt az előtte levőről.... :-) :-) és ezzel kiálltak az egész cég elé....hát én nem tudom mit mondjak

5. az utolsó a kommentátorlány dícsérete:

Noel Tata aki a csúcsvezér a vállalatnál továbblép egy új pozicióba nemsokára, így tartottak egy kis emlékezős részt, amikor kollégák beszéltek róla hogy a régi szép időkben Noel mit hogy csinált, milyen ember és miért imádja mindenki....amíg ezek az emberek akikkel éveken/évtizedeken keresztül dolgozott magasztalták, Noel szemmel láthatóan elérzékenyült, de azért persze próbált uralkodni a vonásain, pár szóban még sikerült és megköszönnie hogy így gondolnak rá az emberek, majd amikor elkezdett levonulni a felszólalókkal együtt a színpadról, a(z elmebeteg) kommentátor beszól: Hát ez tényleg nagyon megható volt, majd egylevegővel folytatta a konferálást a következő díjra :-) Így leírva talán nem annyira béna a helyzet, de ott megállt a levegő mindenkiben :-)

Annyit még hozzátennék hogy az egész idő alatt 1 azaz 1 számot játszott a DJ...három és fél órás volt az ünnepély....

Egy sokkoló élmény volt az egész, kár hogy nem tudom megosztani veletek videón, én szénnéröhögtem magam...de persze amikor épp nem esett le az állam a sokktól....mert úgy várnád hogy kiderül hogy ez egy kandikamera....de NEM....

Kicsi a világ....és a magyarok mindenhol ott vannak!!! Éljünk soká MI :-)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása