Kék béka

2011.07.02. 07:23

Azt kell mondjam hogy komoly partiélet van itt, simán be lehet pótolni többéves elmaradásokat :)

Tegnap este a Blue Frog = Kék Béka nevű műintézményben voltunk: http://www.bluefrog.co.in/club

A hely érdekessége hogy bár, étterem és tánctér is van, minden EGYBEN, ez azért jó mert valójában sem enni, sem inni, sem táncolni nem lehet normálisan :-) Ha kajálsz (amit mi próbáltunk) akkor elég zavaró hogy 500decibelles tolják a technot a füledbe. Vacsoraélménynek egyébként fantasztikus volt, mert 1órán keresztül senki nem szólalt meg :-) Ha valaki mégis mondott valamit, akkor azt 5perces hallozás követte, kicsi activity kézzel lábbal, majd legyintés hogy mindegy, ennyire nem volt érdekes :D

Innen átfáradtunk a Shiro nevű szórakozóhelyre http://www.cnngo.com/mumbai/drink/shiro-071993

na ez kőkemény volt :-) nagyon jó zene, ami a 80as - 90es évek műremekeit jelenti, nem is tudom mikor partiztam utoljára Cecilia, Mysterious girl, Michael Jackson és hasonló nótákra. Nagyon komoly táncbemutatók voltak, az indiai férfiakat látni kell hogyan táncolnak...arra nincsenek szavak. De NAGYON szeretnek táncolni, néha kicsit Kék osztrigabár-érzésem támadt, de ezen felül kell emelkedni.

Összeségében véve remek kis parti volt, lehet a végén még éjjelibagoly-partiállat leszek....bár nem valószínű :D

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása